2022-03-30 10:22:32• hírek • Bede Emőke

Tasnádon temetik el a menekültként érkezett nőt

Ahogyan arról az elmúlt hétvégén a Szatmár.ro is beszámolt, szombat este arról értesítették a hatóságokat, hogy egy tasnádi szálloda medencéjében egy 55 éves nő testére bukkantak, akinek életét már a helyszínre kiérkező mentősök sem tudták megmenteni.

Az ügyben indított vizsgálat részeként a nő holttestét a szatmári kórház bonctermébe szállították, hogy megállapítsák, mi okozta a halálát. A hatóság hétvégi tájékoztatása szerint az ügyben emberölés gyanúja nem merült fel. Sajtóértesülések szerint az ukrán nő egészségügyi problémákkal küzdött.


A hotel, amelyben a nő és családja lakott az itt tartózkodásuk alatt, kedden közösségi oldalán jelentette be, mindent elrendeztek annak érdekében, hogy az elhunytnak illő módon megadhassák a végtisztességet. A nőtől szerdán 13 óra 30 perckor vesznek búcsút Tasnádon, a Petru Maior utcai baptista temetőben, s annak érdekében, hogy a nőt ne csak gyászoló férje és fia kísérjék utolsó útjára, a helyszínre várnak bárkit, aki osztozna fájdalmukban.


A tasnádi szálloda egyébként az elsők között volt Szatmár megyében, mely támogatásáról biztosította az ukrajnai menekülteket. Ennek jegyében február 28-tól már nem fogadnak klasszikus értelemben vett vendégeket, hisz a szobákat kizárólag a háború elől menekülőknek tartják fent.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: